Apr 18, 2010

All work work

Ojoj, idag har jag varit duktig minsann! Jag började dagen med att INTE starta datorn och logga in på msn hehe :P Istället bäddade jag brors säng med rena lakan och stoppade in en tvätt i maskinen innan jag åt frukost. Sedan gick jag ut och arbetade på gården.
Idag har vi hunnit med massor! Jag har hjälpt till att plantera om vinbärsbuskar, kört traktorgrävaren för första gången, grävt ett par gånger med traktorgrävaren, lärt mig att hantera spakarna på traktorgrävaren och kört fast i ett hål med traktorgrävaren. Det var ett ganska kort men intensivt möte jag och traktorgrävaren hade. Sedan grävde Janne en liten avlång grop som vi baxade ner ekan i. Det ska bli ett jordgubbsland i den! =) Efter allt grävande och baxande kopplade jag av genom att byta däck på mormors bil med bror. Jag bytte två stycken heeelt själv och lossade bultarna på alla för bror var korkad och skadade sig :P Detta var första gången i mitt liv som jag bytte däck, och jag var ju faktiskt riktigt bra på det!
Jag kom också på den lysande idén att jag ska bygga en stengärdesgård i trädgården. Det blir nog jättefint tror jag! Får se när jag kan börja med den, snart hoppas jag =)
Hur som helst har jag inte tid att sitta här och tjöta, jag måste fortsätta med tvätten och sen plugga! Tur att det är Shakespeare som väntar, vet inte om jag hade pallat annars...

Peace out homies!

No comments:

Post a Comment