May 27, 2009

Hemtenta

Oh my gooooosh vad det är tråkigt att skriva hemtentor! Jag skall skriva 1.500 ord och än så länge är jag bara uppe i ca 650-700 ord, och då är det jag har skrivit inte särskilt välstrukturerat. Varför, varför, varför måste ELUB* finnas? Sämsta skiten någonsin ju!

För övrigt så läste jag ut Besvärjarnas kamp, del 3 i Sagan om Belgarion, igår. Spännande slut, men man blir ju irriterad på att det slutar så att man genast måste läsa fortsättningen, speciellt när jag egentligen inte har tid att göra annat på min fritid än skriva hemtentor och pluggar inför de avslutande salstentorna om en dryg vecka. Så istället för att engagera mig halvt i del 4 - Rivas drottning, som verkligen förtjänar ens fulla uppmärksamhet, läser jag lite Harlequin när jag går på dass etc. Den jag läser nu handlar om "the bad boy" Jake, som är kåt på sin döde kusins flickvän. Han känner stor skuld över kusinens död (för 15 år sen! orka liksom) och det blir bara värre av att kusinen gjorde flickvännen på smällen precis innan han dog, vilket har resulterat i en nu 14-årig son, som är ohyggligt lik den döde kusinen till utseendet. Flickvännen är för övrigt en fjompig brud som tycker att det är jobbigt och fel att hon var/är mer kåt på Jake än den döda kusinen. Hon tycker också att det är hysteriskt jobbigt att Jake fortfarande är superkåt på henne (och vice versa) och vill att han skall lämna henne ifred. Men hallå fjolla! Om du har en skitsnygg kille med långt hår och motorcykel som råkar have the hots for you, då står du inte där och fjompar dig utan du kedjar fast honom i sängen och skickar sonen på summercamp. Duh! Tyvärr har jag inte kommit mycket längre än så, men eftersom Harlequin-böcker är så hysteriskt förutsägbara så kommer fjollan antagligen inte kunna stå emot den heta bad boyen och de kommer ha hett, nasty sex ca tre gånger och sedan leva lyckliga i alla sina dagar (kryddat med några fler gräl om hur olämplig Jake är som manlig förebild för den 14-åriga bastarden). Alltså - en bra historia :P

Hursomhelst rekommenderar jag Harlequin-böcker om du vill slå ihjäl lite tid eller bara har tråkigt, och Sagan om Belgarion om du vill läsa något som faktiskt är bra.
Nu är det dags för vitlöksstinkande (oh så gott!) middag, so screw you guys, I'm going home!







* ELUB= Engelska: lärande, undervisning och bedömning

1 comment:

  1. Tantsnusk är kul! (även om dom är förutsägbara) och hett sex är ju alltid en bra stimulans för en överarbetad/trög hjärna. :)
    Men lilla vän har du inte skrivit lite fel i detta stycke: och det blir bara värre av att kusinen gjorde flickvännen på smällen precis inann hon dog, vilket har resulterat i en nu 14-årig son,
    ska det inte vara innan han dog? lite svårt att föda om man är död :P

    ReplyDelete