Jun 2, 2009

Film i äckelväderI lördags, en av de varmaste, äckligaste dagarna i mitt liv (usch vad jag hatar äckligt varmt soligt väder!!!), gick jag och Sandra på bio och såg Coraline i 3D. Efter ett par dagars funderande har jag kommit fram till att jag gillade den. Det faktum att den var i 3D stjälpte ju inte direkt intrycket heller. Jag skall nog köpa den på dvd sen... Den bästa saken i hela filmen är ju huset när Coraline är på andra sidan (ses på filmaffischen till vänster) med tillhörande trädgård. Ett sådant hus och en sådan trädgård skall jag skaffa när jag blir rik!


Anyway...


Fy fan vad äckligt väder det har varit sedan fredagen! Jag har smält till en stor svettpöl varje dag. Skitkul på Alex student i fredags, när jag höll på att svimma av den lyckade kombinationen superäckligskitvärme + stresselistresso. Sprang runt i stan på förmiddagen för att köpa studentblommor m.m., cyklade sedan hem till Sandra på rekordtiden 10 minuter (kom fram innan Sandra, som tog spårvagnen, ha!), sprang runt och fixade med presenter, tvagade min svettiga lekamen, försökte göra mig presentabel, skyndade till spårvagnen och sedan satt vi där i den kvava, heta spårvagnen där det var varmare än utomhus. Vi kom fram till slut (typ en halvtimma sena...) och Alex var ju riktigt snygg och glad och det var roligt i alla fall. Fram emot kvällen åkte jag med bror min hem till Alex för att fira ordentligt, och shittans vad mycket folk de knödde in i huset. Jag hade trevligt i alla fall Alex, och vi måste leka någon gång snart :)


I söndags var det ju mors dag och då bestämde sig brodern för att vi skulle åka hem till mor över dagen och typ...fika. Ella följde med, vi köpte fika på vägen och sedan tillbringade vi hela dagen i den relativa "svalkan" (29 vidriga plusgrader...) på altanen. Vi stannade på lite mamma-middag också innan vi åkte tillbaka till Göteborg.


Eftersom vädret var supervidrigt igår också, tog jag cykeln till bion och såg en film själv. Jag såg I Love You Man, och jag skojar inte, jag var HELT ensam. Inte en jävel förutom jag gick på den filmen. Jag antar att alla andra konstiga människor var ute och "njöt" av vädret. Hu, hemska tanke! I alla fall så var det först skitläskigt att vara helt ensam i mörkret och jag inbillade mig att ljudet min läsk gav ifrån sig var spöken and what not. Efter typ 45 min lugnade jag dock ner mig såpass att jag kunde njuta av filmen och upptäckte att den faktiskt var riktigt rolig. Jag t.o.m. skrattade ett par gånger, vilket är ganska sällsynt att jag gör.


Just nu äter jag chicken nuggets (älskarälskarälskar!) och väntar på att Sandra och Frida skall komma tillbaka med Ben & Jerry's-glassen de är ute och köper. När jag har stuffed my face med glass skall jag åka hem till skogen igen och plugga inför tentorna nästa vecka. So,anyway...


See ya, wouldn't wanna be ya!

No comments:

Post a Comment